dilluns, 12 de gener del 2009

El vídeos de la presentació de "Tu no m'estimes" a l'Hospitalet de Llobregat

El proppassat dimecres 27 de maig, a quarts de 7 del vespre, en Manel Barrera i en Jordi Pijoan-López presentaren Tu no m’estimes al Centre Cultural Barradas de L’Hospitalet.

A banda dels autors, protagonitzaren l'acte el Sr. Josep Maria Orteu -editor del llibre (primer per l'esquerra)- i el Sr. Jordi Petit -en nom de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Hospitalet (segon per l'esquerra)-.

Com a públic, hi assistiren prop d'un centenar de persones, vinculades a la vida cultural de la ciutat.

Els autors insistiren al llarg de la conferència la dimensió que guarda la novel·la com a ficció versemblant de la realitat social catalana.

Manel Barrera afegí que el protagonista del llibre, l'Enric Soteras, és un reflex del ciutadà català mig i que pateix el que passa a Catalunya, més enllà de partidismes i on es barreja la política amb el diner. Barrera insistí que des de l'humor es poden explicar millor situacions reals i quotidianes de la societat de qualsevol país, i en concret, de la catalana. ja que és bo poder riure's d'un mateix.

Just a l'Hospitalet podeu trobar "Tu no m'estimes" a la Llibreria Perutxo, a tocar del Centre Cultural Barradas, al cap de la Rbla. Just Oliveras.

El nostre amic Àlex ens ha fet un treball audiovisual excel·lent de la presentació de "Tu no m'estimes" al Barradas d'Hospitalet. Aquí el teniu:

 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada